Besa Krasniqi – Liroje zemrën

Nuk je vetëm
të ndjej
dhe të kam pranë
nuk jam vetëm
të ndjej
të ënderroj
jetën time ma shëron ma shëron….
gjitha mëndimet i harroj i harroj..
më jep forcë
ti më jep forcë

ska frik zemra ime
hapi krahët
fluturo
çdo ditë në jetën time
imagjinoj të jem
përgjithmonë
në erresirë
të mbaj më lart
ska më fjal
për ty ndërtoj
një bot
mbi tok
Liroje liroje zemrën
Liroje liroje zemrën