Adrian Lulgjuraj – Jeto dhe ëndërro

Në pasqyrën e vetmisë,
Sonte pashë, sytë e ty
Dhe ti ndihësh, njësoj si unë,

Tani çdo ditë, mes nesh,
Zhgënjimi rri, e flet,
Bota duket , ndonjëherë pa jetë,

Na duhet, një zë të na zgjojë,
ëndrra e jonë, të jetoj..

Jo mos e ndal buzëqeshjen,
Vrapo në të nesërmen,
Dhe jeto, jeto dhe ëndërro,
Jo mos e ndal ti ecjen,
Si zgjarr ndize shpresën,
Dhe vazhdo, jeto dhe ëndërro

Hapi krahët dhe një herë,
Dashuro çdo gjë që ke,
Se e ardhmja jemi ne..

Jo mos e ndal buzëqeshjen,
Vrapo në të nesërmen,
Dhe jeto, jeto dhe ëndërro,

Jo mos e ndal buzëqeshjen,
Vrapo në të nesërmen,
Dhe jeto, jeto dhe ëndërro,
Jo mos e ndal ti ecjen,
Si zgjarr ndize shpresën,
Dhe vazhdo, jeto dhe ëndërro